Nástroje miestnej samosprávy na ovplyvňovanie lokálneho podnikateľského prostredia - Šebová, Miriam
Administratívne nástroje a programovacie nástroje. Finančné nástroje. Infraštruktúrne nástroje. Informačné nástroje. Závery a diskusia.