Hodnotiace rozhovory ako zdroj konfliktov a spôsoby ich riešenia - Medlíková, Olga
Kvalitný hodnotiaci pohovor medzi manžérom (hodnotiteľom) a pracovníkom (hodnoteným). Proces pohovoru: hodnotenie správania a schopností, hodnotenie cieľov a opatrení minulého obdobia, identifikácia silných stránok pracovníkovho výkonu v oblasti potencionálneho rozvoja, stanovenie cieľov na ďalšie obdobie. Pohľad na riešenie konfliktov.