Postkonfliktná konsolidácia a rekonciliácia spoločenských systémov-Rwanda a Sierra Leone - Šipulová, Katarína
Pojem peacebuilding (postkonfliktný management, asistencia). Vymedzenie konceptu tranzitívnej spravodlivosti. Rekonciliácia (uzmierenie), vymedzenie a druhy. Medzinárodné Ad hoc tribunály. Zriadenie a legitimita tribunálov. Transformácia pôvodných súdnych štruktúr a ich vzťah k medzinárodným tribunálom.