Program školení evropských manažerů v Číně
Oficiálny program výmeny a školenia pre manažérov (METP), medzi Európou a Čínou ponúka malým a stredne veľkým podnikom školenia čínskych odborníkov. Záujem o účasť neustále rastie a je pre manažérov výhodná. Skúsenosti českých manažérov.