Architekti Bushovy doktríny vliv neokonzervativců na vytváření zahraničněpolitické strategie George W. Bushe - Hoder, Lukáš
Pohľad na zahraničnú politiku prvej administratívy Georga W. Busha. Neokonzervatívne koncepty a dokumenty administrativy. Faktory určujúce vplyv neokonzervatívcov. Centralizácia a hierarchizácia exekutívnej moci v USA.