Krize jako šance pro trh práce - Skalová, Jana
Čo dobré môže priniesť hospodárska recesia pracovnému trhu a riadeniu ľudských zdrojov. Väčší priestor v nábore pracovníkov. Nové formy pracovného trhu. Talent manažment nielen na papieri. Úspory, optimalizácia nákladov.