Nábor a výber zamestnancov v období krízy - Pilařová, Irena
Nástup ekonomickej krízy prináša pre personalistov uvoľnenie trhu s pracovnou silou. Bude možné realizovať komplexnejšie výberové konania. Proces náboru a výberu nového zamestnanca: personálny plán, opis pracovnej pozície, informácia o voľnej pracovnej pozícii, selekcia životopisov, telefonický rozhovor, osobný rozhovor, proces rozhodovania.