Mzdy bez starosti, personalistika s přehledem - Goldmannová, Eva
Outsourcing a personálna práca. Náklady na zaisťovanie pracovného miesta personalistu a mzdovej účtovníčky mesačne. Náklady na poskytované outsourcingové aktivity personalistu a mzdovej účtovníčky mesačne. Porovnanie nákladov.