Podnikateľské riziká v roku 2009 áno, firmy najviac ohrozuje úverová kríza a globálna recesia
V čase finančnej krízy podnikatelia vyhodnocujú rôzne riziká pozornejšie ako inokedy. Pohľad na rebríček 10 hlavných rizík v roku 2009. Konkurencia počas krízy. Goodwill a ekológia.