Nejlepší zaměstnavatelé v krizi mnohem více motivují své lidi - Přikryl, Jan
Ako vnímajú krízu tí najlepší. Kríza a tendencia zamestnancov k angažovanosti. Nutnosť neustále so všetkými komunikovať. Nové pojmy v ľudských zdrojoch - interkultúrne schopnosti, interkultúrny manažment, job sharing, kafetéria systém.