Technologie mění podstatně řízení lidí - Jeger, Dag
Riadenie ľudských zdrojov a informačné a komunikačné technológie. Vzdelávanie ako fenomén doby. Zmena nárokov na ľudské zdroje. Motivácia a motivačné programy, ktorých hlavným cieľom je stabilizácia kľúčových a pre firmu podstatných zamestnancov.