Mobing - skryté nebezpečenstvo - Svobodová, Lenka
Mobing, šikanovanie na pracovisku, psychické násilie - stále častejší jav v zamestnaní. Ciele mobingu - poškodiť druhého človeka. Mobing má svoje pravidlá, svojich aktérov, spúšťacie momenty, vývojové fázy. Vedúci pracovníci by mali byť nositeľmi firemnej kultúry.