Predikcia vplyvu finančnej a hospodárskej krízy na sektor poľnohospodárstva - Uhrinčaťová, Eva
Finančná a hospodárska kríza môže spôsobiť pokles výroby v dôsledku zníženia exportu a ďalších zložiek konečnej spotreby, najmä konečnej spotreby domácností a investícií. Vplyv poklesu jednotlivých zložiek konečného použitia na produkciu sektorov poľnohospodárstva a potravinárstva.