Rizikový kapitál hľadá dobré nápady - Vrabec, Norbert
Dobré nápady a inovatívne podnikateľské riešenia sú skôr parketou pre fondy rizikového kapitálu. Prioritná úloha takýchto fondov. Fondy rizikového kapitálu ako alternatíva k "veľkým" bankám. Fondy rizikového kapitálu a podnikatelia. Prístup začínajúcich, ale aj existujúcich podnikov ku kapitálu. Využitie tzv. mikropôžičkovej schémy. Fondy rizikového kapitálu na Slovensku.