Analýza vplyvu vybraných faktorov na transakcie s poľnohospodárskou pôdou - Buday, Štefan
Výsledky analýzy vybraných faktorov rozvoja trhu s pôdou. Výška trhových cien predávanej pôdy, čo na ňu vplýva. Závislosť nájomného od výmeru pôdy. Zvýšenie nájomného po vstupe do EÚ.