Štandardné výsledky ISPÚ 2006 v členských krajinách EÚ-25 (údaje sú prepočítané v euro na priemerný podnik, resp. hektír, kus) - Klimeš, Jaroslav
Štandardné premenné tak ako ich publikuja Informačná sieť poľnohospodárskeho účtovníctva EÚ (FADN EU) za členské krajiny EÚ-25, účtovný rok 2006. V tabuľkách uvedené premenné FADN EU prepočítava aj podľa typológie, resp. klasifikácie triedenia podnikov v EÚ tak ako ich používa aj Eurostat.