Nejdražší bankovní poplatky jsou v Česku - Zeman, Ondřej
Bankové poplatky v Česku sú vyššie ako v iných krajinách. Českí spotrebitelia sú konzervatívni a nesnažia sa získať pre seba lepšie podmienky. Konzervativizmus sa v kríze vypláca.