Komoditní trhy hlásí oživení, ropa jde vzhůru - Krejčí, Jaroslav
Ceny komodít na svetových burzách v posledných týždňoch rástli, a to spolu s cenami akcií. Dôvody rastu. Ide o definitívny posun k rastu trhov ?