Súčasné trendy v logistike z pohľadu slovenských priemyselných podnikov - Dzurová, Mária
Súčasný stav logistiky na Slovensku, existujúce nedostatky a návrhy na ich riešenie. Možnosti slovenských firiem obstáť v konkurencii silných nadnárodných logistických koncernov úspešne etablovaných na slovenskom trhu.