Využitie tollingového financovania pri problémoch s likviditou podniku - Kádárová, Jaroslava
Pojem tolling. Metóda tollingového financovania ako príklad špecifickej metódy riadenia podnikov pri problémoch s likviditou. Podmienky pre tollingové financovanie. Schéma tollingového financovania. Právne vzťahy pri tollingovom financovaní.