Nesolventnosť podniku a možnosti jej riešenia - Mikócziová, Jana
Analýza problematiky platobnej neschopnosti podniku s dôrazom na možnosti jej prevencie a včasnej diagnostiky. Identifikácia možných príčin a spôsoby jej riešenia.