Možnosti financovania podnikových potrieb rizikovým kapitálom - Cisko, Štefan
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla o vymedzení jednotlivých subjektov pôsobiacich na trhu rizikového kapitálu. Fondy rizikového kapitálu. Priebeh cash flow fondu rizikového kapitálu. Vzťah medzi fondom a manažérskou spoločnosťou.