Who is the young generation? - Vokounová, Dana, 1962-
Mladí ľudia v súčasnej dobe informačných a komunikačných technológií. Anketa medzi mladými študentami dvoch univerzít - súkromnej a verejnej. V rokoch 2007/2008 sa autorka obrátila na študentov prvého ročníka marketingu. Písomnou formou študenti odpovedali na niekoľko otázok.