Social-oriented market economy - the Slovakian experience - Sivák, Rudolf, 1955-
Charakteristika ekonomickej transformácie Slovenska. Miera nezamestnanosti. Vývoj zamestnanosti podľa OECD. Medzinárodné porovnanie rôznych ukazovateľov trhu práce. Prognózy niektorých ukazovateľov trhu práce. Ciele ekonomickej stratégie do roku 2010. Modely sociálnej inklúzie v nových členských štátoch.