Ekonomická sloboda ako východisko moderného sociálneho štátu - pohľad Chicagskej školy - Moravčík, Miloš
Ekonomická sloboda ako významný fundament fungovania štátu. Príspevok obsahuje argumenty Franka Knighta, Georga Stiglera, Gary Beckera a Miltona Friedmana, ktoré tiež upozorňujú na prílišnú úlohu, kontrolu a reguláciu štátu a dôsledky paternalistického prístupu.