Využitie mediácie pri riešení pracovnoprávnych sporov - Kutlík, František
Čo je to mediácia. Mediačná dohoda. Čo všetko možno mediovať. Mediácia v pracovnoprávnej oblasti. Firemný ombudsman a mediátor. Mediačný audit. Doložka o riešení sporu mediáciou. Perspektíva mediácie.