Ako firmy môžu prežiť v kríze - Burák, Emil
Základné signály trhu ako prežiť v kríze. Makroúroveň - balíček protikrízových opatrení. Mikroúroveň - balíček protikrízových opatrení. Opatrenia k finančnej obozretnosti vo firme.