Zdanenie príjmov zo závislej činnosti dosiahnutých v SR - Benková, Alena
Právna úprava podmienok, pri splnení ktorých sa príjem zdaňuje na Slovensku. Spôsob vyberania dane v priebehu roka a vysporiadanie povinností po skončení roka. Ilustračné príklady.