Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2008 - Strýčková, Jolana
Termíny vykonania ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie (RZZP). Podstata ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie. Oslobodenie poistencov od povinnosti vykonať RZZP zamestnanca. Postup zamestnanca, ak vykoná RZZP sám. Povinnosť SZČO vykonať a podať RZZP. Povinnosť samoplatiteľa vykonať a podať RZZP. Oznámenie zamestnávateľa o preplatkoch a nedoplatkoch za zamestnancov. Postup pri vyplňovaní tlačív - všeobecné zásady. Príklady vyplnených tlačív.