Založenie európskej spoločnosti v členských štátoch EÚ - Mečár, Miroslav
Význam a právne postavenie európskej spoločnosti. Spôsob zdaňovania a možnosti založenia európskej spoločnosti v členských štátoch Európskej únie a na Slovensku.