Tímová práca a jej význam pre rozvoj kreativity - Suntingerová, Ľudmila
Potreba viesť a organizovať rôzne formy spolupráce v podniku ako je tímová práca, projektová práca, interdisciplinárna spolupráca. Sociálny rámec kreativity. Podmienky podporujúce kreatívnu prácu v skupine. Kreatívne vedenie skupiny. Role členov tímu. Správanie sa ľudí v kreatívnej skupine.