Správa o využívaní platných protimonopolných nástrojov...
Písomná správa o využívaní platných protimonopolných nástrojov v boji proti vynucovaniu neprimeraných cien podnikmi v dominantnom postavení, predložená na rokovaní vlády 27.5.2009.