Kto môže niesť zodpovednosť za porušenie súťažného práva? - Kalesná, Katarína
Osobná pôsobnosť v súťažnom práve. Singulárna a univerzálna sukcesia. Deliktuálna zodpovednosť a jej prechod v prípade zániku pôvodne zodpovedného subjektu. Test ekonomickej kontinuity v komunitárnom a národnom súťažnom práve. Zodpovednosť konzultačných spoločností. Zodpovednosť v rámci ekonomickej skupiny.