Na dlhej ceste k Európskemu občianskemu zákonníku - Jančo, Milan
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Analýza metód zjednocovania občianského práva v Európe a súvislosti s prijatím Európskeho občianského zákonníka. Ekonomické a politické argumenty jeho prijatia. Význam a odlišnosti práva a právnej kultúry pre zjednotenie práva na základe jednotného kódexu.