Vládny program zatepľovania
Preambula. Predmet podpory. Oprávnené projekty. Forma a výška podpory. Podmienky poskytnutia podpory. Postup pri podaní a riešení žiadosti. Finančné zabezpečenie programu. Doložka finančných, ekonomických, environmentálnych vplyvov, vplyvov na zamestnanosť a podnikateľské prostredie.