Interest in Tertiary Education in the Process of Globalization - Neubauerová, Erika, 1968-
Výhody vyplývajúce z vyššieho vzdelania dosiahnutého jednotlivcami. Miera zamestnanosti osôb s vyšším vzdelaním v krajinách OECD. Záujem o terciárne vzdelávanie v krajinách OECD. Zvyšovanie záujmu.