<The> Labour Market Problems Linked with Global Crisis in Slovakia - Schultzová, Anna
Vplyv globálnej krízy na trh práce na Slovensku. Opatrenia na znižovanie dôsledkov globálnej krízy. Opatrenia politiky trhu práce proti kríze. Opatrenia daňovej politiky proti kríze. Snaha znižovať dopady krízy na zamestnancov.