Darovacia zmluva v slovenskom občianskom práve - Výboch, Jozef
Problematika právnych aspektov právnej úpravy darovacej zmluvy v slovenskom občianskom práve. Uzavretie darovacej zmluvy a analýza z hľadiska jej výkladu, platnosti a obsahu .