Vývoj ochrany utajovaných skutočností na území SR - Brvnišťan, Miroslav
Vývoj ochrany utajovaných skutočností po vzniku Československej republiky, po druhej svetovej vojne a po roku 1989. Zhodnotenie vývojových tendencií.