Věrnost jako projekt - Salata, Renata
Ako úspešne riadiť partnerský vernostný program. Partnerský vernostný program bene + spoločnosti GE Money. Finančná odmena za vernosť. Cieľ tohto programu. Dôležité partnerstvo so značkou, ktorá má tú istú cieľovú skupinu. Dlhodobé partnerstvo - zásadný prínos pre vernostný program. Časovo obmedzené mimoriadne akcie a ponuky ako súčasti programu.