Na míru prostoru i okolnostem - Smutný, Leoš
Komunikácia na reklamných obrazovkách. Reklamné obrazovky ako informačný kanál. Vplyv na nákupné rozhodovanie zákazníka. Reklamné obrazovky umiestnené mimo nákupnej zóny. Reklamné obrazovky umiestnené priamo v priestoroch určených na predaj. Optimálny obsah a nasadenie. Meranie efektivity reklamných obrazoviek.