Kompetencie krízových manažérov v orgánoch územnej samosprávy - Šimák, Ladislav
Efektívne riešenie krízových situácií je závislé od vytvorenia účinného systému krízového riadenia. Potreba kvalifikovanosti krízových manažérov na nižších úrovniach riadenia štátnej správy a územnej samosprávy. Problémy krízového manažmentu po transformácii verejnej správy. Kompetencie (spôsobilosť) krízových manažérov v samosprávnych orgánoch.