Riadenie rizika v orgánoch štátnej správy a samosprávy - Klučka, Jozef
Prognózovanie budúcnosti je spojené s rizikami. Riadenie rizika je súčasťou manažmentu. Koncept riadenia rizika sa začína uplatňovať v podnikateľskej sfére (hlavne v bankách a poisťovniach). Význam rizík v podnikateľskom prostredí. Proces riadenia rizík v orgánoch verejnej správy.