Strategická úloha rozvoja riadenia ľudských zdrojov a organizačnej kultúry - Kachaňáková, Anna
Ľudské zdroje sú významným faktorom a vplývajú na efektívnosť organizácií. Požiadavky na ľudské zdroje. Rozvoj riadenia ľudských zdrojov a organizačnej kultúry. Kontext riadenia zmeny organizačnej kultúry.