Dopady hospodárskej krízy na slovenskú ekonomiku - Fliegová, Jana
Príspevok analyzuje dopady hospodárskej krízy v kontexte Slovenskej republiky. Vzhľadom na značnú rozsiahlosť uvedenej problematiky je príspevok zameraný na vybrané oblasti slovenskej ekonomiky, ktoré boli zasiahnuté krízou, t. j. oblasť nezamestnanosti, ekonomického rastu a pod. Dôsledky, ako aj možné opatrenia na riešenie tejto situácie.