Procesné riadenie vo verejnej správe a jeho softvérová podpora - Hamranová, Anna, 1957-
Charakteristické znaky komerčných a verejných subjektov. Procesné riadenie (Business process management - BPM). Softvérová podpora zavedenia BPM vo verejnej správe. Architektúra IS/IT orientovaná na služby Service oriented architecture (SOA).