Investície do bytovej výstavby verzus ceny nehnuteľností - Vidová, Jarmila, 1967-
Po roku 1989 sa na Slovensku prejavuje snaha o zvýšenie štandardu bytov, investície do nehnuteľností. V súčasnosti sa prejavuje previs dopytu nad ponukou štandardných bytov, ale aj previs ponuky nad dopytom po nadštandardných bytoch. Ceny bytov. Ďalšíe faktory, ktoré vplývajú na úroveň, aktivitu v oblasti bytovej výstavby. Vývoj cien nehnuteľností na bývanie v SR. Od úrovne cien nehnuteľností, závisí rast v oblasti stavebníctva a následne ekonomický rast.