Vzťah firemnej kultúry a výkonu a ich prepojenie na obchodné výsledky - Uriga, Ján
Pojem firemná kultúra a jej význam pre oblasť obchodného úspechu. Výskum firemnej kultúry a výkonnosti. Predmet a nástroje merania. Meranie výkonov.