Orientácia v interkultúrnom prostredí - čo je neviditeľné - Bilíková, Jana
Faktory, ktoré pôsobia na pracovníka na medzinárodnej úrovni. Spôsob, akým ovplyvňuje kultúra správanie ostatných pracovníkov. Korene motívov konania pracovníkov. Tzv. model ľadovca kultúry a možnosti jeho využitia v manažérskej praxi.