Biele zlato - Ostertágová, Dáša
Mlieko, mliečne výrobky a syry sú zdrojom zdravia pre deti i dospelých. Štatistiky, aj výrobcovia mlieka a mliečnych výrobkov konštatujú nízku spotrebu mlieka a mliečnych výrobkov na našom trhu. Nízke poznatky o vplyve mlieka na zdravie človeka. Pri predaji nemalú úlohu zohráva aj spotrebiteľské balenie. Mliečne výrobky, syry.